Wat te doen bij pijn bij borstvoeding?

Moeder zijn kan uitdagend en spannend zijn. Zoals wat doe je met borstvoeding? Moeders weten dat borstvoeding gezond is voor je kindje, maar denken ze hierbij wel aan hunzelf? Hun eigen welzijn is de belangrijkste factor bij het geven van borstvoeding.

Wanneer je borstvoeding geeft aan je kleine zou dat normaal voor ontspanning moeten zorgen. Helaas is dit niet bij iedereen het geval, sommige mensen ervaren bij het geven van borstvoeding ongemakken. Je kan bijvoorbeeld door het verkeerd aanleggen van de baby je tepelweefsel beschadigen, in enkele gevallen kan dit leiden tot infectie.

Er zijn verschillende producten waarmee je dit kunt herstellen.

Tepelbalsem

In het professionele assortiment van Multi-Mam vallen de Multi-Mam Kompressen en de Multi-Mam Balm.
De Multi-Mam Kompressen geven een onmiddellijke verlichting bij pijnlijke tepels en voorkomt infectie. Ook ondersteunen deze kompressen het natuurlijke genezingsproces.
De Multi-Mam Balm beschermt de tepels voor en tijdens het geven van de borstvoeding. Het voorkomt kloofjes en houdt de huid gezond, zacht en soepel. Tevens is het een plantaardig alternatief voor Lanoline.

Multi-Mam

De producten van Multi-Mam kun je zonder recept verkrijgen in apotheken en drogisterijen, bij vele babywinkels, lactatiekundigenpraktijken, verloskundigenpraktijken, kraamzorgorganisaties, bij vele Medipoint thuiszorgwinkels en in België bij vele apotheken via groothandel Bomedys.
Of je kunt de producten natuurlijk bestellen via de website van Multi-Mam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *