De waarde van je huis verhogen

Met de huidige prijzen op de woningmarkt is het begrijpelijk dat je liever niet een nieuw huis koopt. We weten allemaal dat de prijzen niet voor altijd kunnen stijgen en een correctie op de huizenmarkt is dan ook onvermijdelijk. Het oude gezegde ‘zeven goede jaren en zeven slechte jaren’ heeft nog steeds een effect op de economie. Omdat de afgelopen 7 jaren groei kenmerkte, kan een (kleine) crisis zo weer voorbijkomen. Waarom zou jij eigenlijk ook verhuizen, je woont nu prima toch? Waarom zou je niet wat klussen zodat je meteen de waarde van je huis verhoogt? In dit artikel lees je een paar tips hoe jij de waarde verhoogt.

Verven

Door je huis goed te onderhouden zorg je ervoor dat het niet vervalt. Het verven van je huis kan je laten doen door een schilder, maar je kan het natuurlijk ook zelf doen. Bij de Verfgroothandel kan vind je een compleet overzicht van alles dat je nodig hebt om te verven. Van grondverf tot houtverf, je vindt het er allemaal!

Isoleren

Door je woning te isoleren, bespaar je erg veel geld. Het meeste geld valt te verdienen met dakisolatie. Deze vorm van isolatie kost je vaak tussen de €3000 en €5000 en levert in veel gevallen al gauw een besparing van €500 per jaar op. Hierdoor heb je je investering dus binnen 6 tot 10 jaar terugverdiend en laat ook nog eens de waarde van je woning stijgen. Bij isolatie kan je ervan uitgaan dat je ongeveer driekwart van je investering kan bijschrijven op de waarde van je woning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *