Een villa in Assen kopen

Wanneer u op zoek bent naar een woning, is locatie erg belangrijk. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar een villa in Amsterdam kost gemiddeld een stuk meer dan een soortgelijke villa in een klein dorp. Maar er zijn ook mooie steden waar je voor een mooie prijs kan wonen. Zo is Assen daar een perfect voorbeeld van. Assen beschikt over een mooi historisch centrum met veel winkels.

Wonen in Assen

Het wonen in Assen is erg geschikt voor wanneer u toch in een stad wilt wonen, maar ook graag groen om u heen heeft. Dit is een zeldzaam tafereel, want tegenwoordig zijn er nog paar een paar steden waar groen en stad perfect samen gaan. Mocht u op zoek zijn naar een villa in Assen, dan hoeft u niet ver te kijken. Op dit moment staat er namelijk een moderne en luxe villa te koop. De villa staat op een eigen grond van 1100m2 en is te vinden aan de rand van een park.

Hiernaast beschikt de villa over een jacuzzi, buitenkeuken en buitendouche. In de kelder treft u een eigen bar aan en kunt u uw auto’s in de dubbele garage parkeren. Wanneer u benieuwd bent kunt u hier de foto’s bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *