TerraTechs: slimme toepassingen voor in uw tuin/woning

TerraTechs is een bedrijf dat gespecialiseerd is verankering, fundatie en constructiesystemen op basis van schroefpalen. Sinds kort ontwikkelt het bedrijf ook diverse constructies voor solar toepassingen. Denk hierbij aan constructies voor zonnepanelen die aangebracht kunnen in uw achtertuin of op uw dak.

Solar

Solar is een verzamelnaam voor alle toepassingen gerelateerd aan zonne-energie. Denk hierbij aan schroefpalen bedoeld voor de bevestiging van zonnepanelen of een heuse solar carport. Dit is precies zoals je dat zou verwachten: namelijk een carport voorzien van zonnepanelen. Op deze manier kan je een plek waar de zon veel op staat ombouwen naar een punt die jou helpt je energieverbruik te compenseren en om je huis wellicht energieneutraal te maken. Je hebt bij solar carports zelfs de mogelijkheid de energie op te slaan en het ’s avonds te gebruiken voor je elektrische auto indien je die hebt.

TerraTechs

TerraTechs staat bekend om haar schroefpalen. Dit zijn palen die gebruikt worden om bouwwerken te bevestigen in de ondergrond waarbij het lastig is fundering aan te brengen. Een bekend voorbeeld van schroefpalen zijn de elektriciteitsmasten van de NS. Omdat het er zo gigantisch veel zijn en het niet overal mogelijk is een fundering aan te leggen, is er gebruik gemaakt van schroefpalen om alle masten stevig vast te zetten in de grond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *