Een solar carport: wat kan je ermee?

Als je van plan bent een carport aan te leggen of simpelweg je huidige carport te vervangen kan je ervoor kiezen een solar carport aan te leggen. Een solar carport is in feite een carport voorzien van zonnepanelen.

Wat heb je eraan?

Een solar carport kan erg handig zijn wanneer je op zoek bent naar een manier om geld te besparen op je energierekening en ook nog eens een handje wil uitsteken om iets voor het milieu te doen. Net als bij ‘reguliere’ zonnepanelen is het mogelijk om subsidie te krijgen bij het laten aanleggen van een solar carport. De huidige technologie zorgt ervoor dat er een maximale hoeveelheid zonne-energie wordt opgewekt zodat je kan profiteren van een grote hoeveelheid stroom. Waar je vroeger met een zonnepaneeltje op je dak bij mooi weer aan het eind van de dag een paar minuten kon douchen, is de technologie verbeterd en is het nu mogelijk een groot gedeelte van je elektrische auto op te laten bij een zonnige dag. Wanneer je niet over een elektrische auto beschikt kan de energie vanzelfsprekend gebruikt worden in je huis.

TerraTechs

TerraTechs is een bedrijf dat zich specialiseert in schroefpalen en solar technieken. Het bedrijf kan jou helpen een solar carport aan te leggen en stevig vast te maken in de grond door middel van schroefpalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *