De mooiste tuin/sportveld leg je gemakkelijk aan!

Een beetje tuin beschikt natuurlijk over een mooi stuk gras. Dit klinkt echter makkelijker gezegd dan gedaan, het aanleggen en laten groeien van gras is niet iets wat iedereen kan. Maar wees gerust, er is een oplossing: graszoden!

Wat zijn graszoden?

Ik hoor je al denken, wat zijn in hemelsnaam graszoden? Om het simpel te omschrijven: opgerold gras om een vakkundige grasmat bij jou aan te leggen.

Nederlands gras staat bekend als het beste gras. Het is dan ook geen geheim dat zelfs grote internationale voetbalclubs per se Nederlands gras in hun stadion willen hebben. Bij Veldengras weet ook jij zeker dat je Nederlands gras van de hoogste kwaliteit krijgt.

Keuze

Je dient echter wel een keuze te maken. Er zijn namelijk twee soorten gras om uit te kiezen: sport- en recreatiegras en sportgras. We leggen het je graag uit. Bij sport- en recreatiegras krijg je stevig gras dat geschikt is voor je kinderen om op te spelen maar ook prima kan dienen om een potje voetbal op te spelen. Sportgras daarentegen is nóg steviger en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld voetbalclubs waar het gras te maken krijgt met noppen van voetbalschoenen en slidings. Neem eens een kijkje op de website van Veldengras om te zien welke opties voor jou het beste zijn. Je leest er natuurlijk ook hoe je je vers aangelegde grasmat het beste kan onderhouden zodat je altijd groener gras hebt dan je buurman!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *