De mooiste locaties in Arnhem (deel 2: Arnhem-Noord)

In deel 2 kijken we naar wijken in Arnhem-noord. Deze kant van de stad is het grootst en bevat de meest bijzondere locaties en natuurlijk het centrum.

Alteveer/cranevelt

Deze wijk bestaat samen uit twee kleinere wijken en bevindt zich in het uiterste noorden van de stad. De wijk ligt tegen de Veluwe aan en beschikt over veel groen. Je vindt er twee basisscholen, een supermarkt, een grote voetbalclub, een tennisclub en woningen in verschillende prijsklassen. De wijk staat goed aangeschreven en is erg geschikt voor jonge gezinnen. De wijk beschikt veelal over woningen in jaren ’30 stijl.

Presikhaaf

Deze wijk is zo groot dat het in vier delen is opgedeeld. Presikhaaf is de afgelopen jaren erg verbeterd en beschikt over oudere woningen en veel nieuwbouw. Hiernaast biedt de wijk een breed scala aan basisscholen, middelbare scholen en vind je er de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Je vindt er een gezonde mix van leeftijden.

De Hoogkamp

Wellicht een van de mooiste wijken van Arnhem. De Hoogkamp biedt mooie huizen in jaren ’30 stijl en is erg vergelijkbaar met Alteveer/Cranevelt. Deze wijk beschikt niet over nieuwbouw, maar je kan er wel terecht voor een mooie voetbalclub, hockeyclub en basisscholen. Als je benieuwd bent naar woningen in Arnhem noord kan Zigt je helpen. Deze Arnhemse makelaars hebben jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Arnhem en omstreken. Neem eens een kijkje op de website! Hiernaast kan je er ook terecht voor Hypotheekadvies in Arnhem zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *