De mooiste locaties in Arnhem (Deel 1: Arnhem-Zuid)

Arnhem is een erg diverse stad op het gebied van wonen. Zo vind je er zowel oude woningen als nieuwe woningen en kan je er terecht voor goedkopere woningen en duurdere woningen. In dit tweedelige artikel leren wij jou van alles over de verschillende wijken in Arnhem en waar je de mooiste plekken vindt om te wonen. In dit eerste deel zullen wij het over Arnhem zuid hebben.

De Schuytgraaf

Deze nieuwe wijk ligt in het zuidwesten van de stad en beschikt over een diversiteit aan woningen. Van twee-onder-een-kap tot appartementen, je vindt er van alles. Volgens gemeenteplannen blijft de wijk zich tot 2028 uitbreiden met nieuwe woningen. Als je op zoek bent naar een nieuwe woning is de Schuytgraaf wellicht iets voor jou.

Malburgen

Deze wijk bevindt zich in het zuidoosten van de stad. Deze volksbuurt heeft haar imago de afgelopen jaren flink verbeterd. Zo is de wijk erg mooi geworden en kan je er nog steeds voor een goede prijs een leuke woning krijgen. Het voordeel van deze wijk is dat je alleen de brug over hoeft om in het centrum te komen. Je bent dus 5 minuten van de binnenstad verwijderd en ook nog eens in de buurt van veel verschillende sportclubs en scholen.

Makelaar in Arnhem

Zigt makelaars is een van de meest prominente makelaars in Arnhem en omstreken. Als je op zoek bent naar een makelaar in Arnhem ben je hier aan het juiste adres!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *