Klassieke meubels van hoogwaardige kwaliteit

Een klassiek meubel kan een unieke en tijdloze uitstraling geven aan uw woning. Maar waar moet u nu eigenlijk op letten bij het kopen van klassieke meubels? Wij leggen u het graag uit.

De juiste stijl

Klassiek is een overkoepelend begrip als het aankomt op meubels. Dit houdt in dat er meerdere soorten zijn die gezien worden als klassiek. Zo kunnen meubels uit het Griekse of Romeinse tijdperk gezien worden als klassiek. Maar dit geldt tevens voor meubels geïnspireerd door een stijl als Art Deco of Jugendstil. Bij Klassiek Kantoor vindt u een breed scala aan klassieke meubels geïnspireerd door een klassieke stroming daterend uit de 19e en 20e eeuw. Denk hierbij aan meubels geïnspireerd door Franklin Delano Roosevelt.

Assortiment

Bij Klassiek Kantoor vindt u bureaus met bijpassende bureaustoelen en bureaulampen zodat u een volledig klassiek kantoor in kunt richten. Hiernaast treft u er tevens kasten, kastwanden, vergadertafels, receptie meubelen en kleine meubelen aan.

Materiaal

De hoogwaardige kwaliteit van de meubels zit in het materiaal. Zo bestaan veel bureaus uit een combinatie van eikenhout met leder. Hiernaast zijn veel meubels gemaakt van mahoniehout waardoor het hout een mooie rode glans bevat. Als u meubels bestelt bij Klassiek Kantoor heeft u naast de mogelijkheid tot bezorging ook de keuze om uw nieuwe meubel om te komen halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *