Gemakkelijk te creëren verankering met de Schroefpalen van TerraTechs.

Ben je op zoek naar een gemakkelijke en betrouwbare verankering of fundering voor het plaatsen van een overkapping, zonnepanelen, vlonder of buitenspeelhuis? TerraTechs heeft hier de ideale oplossing voor bedacht.

Gepatenteerde schroefpalen van TerraTechs

TerraTechs schroefpalen zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem. Op eenvoudige manier kan de schroefpaal, zelfs met handkracht, de grond in worden gedraaid om zo een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. De basis van de schroefpalen wordt gevormd door de niet grondverdringende eigenschappen.

De voordelen van TerraTechs schroefpalen

De schroefpalen van TerraTechs bieden je de volgende voordelen ten opzichte van andere grondanker systemen:

  • Nederlands product
  • Universeel en modulair
  • Toepasbaar in alle bodemsoorten, ook in het water
  • direct 100% te belasten
  • C2C; eenvoudig her te gebruiken

Er zijn een hele reeks bevestigingsmiddelen beschikbaar om ook direct aan de schroefpaal te monteren. Op deze manier kan er eenvoudig verder geassembleerd worden om zo voor elke toepassing een passende oplossing te bieden.

TerraTechs

TerrraTechs ontwikkelt, produceert en verkoopt MVS© Schroefpalen, die de fundering van outdoor objecten tot een éénvoudige klus maken. Onze schroefpalen worden gebruikt voor Overkappingen, veranda’s, vlaggenmasten, vonders, bruggen. Daarnaast is onze gepatenteerde schroefpaal ook geschikt voor een solarpark.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *