Geef uw tuin een unieke look & feel met cortenstaal

Een mooie tuin bestaat natuurlijk uit groen. Hoe u dit voor u ziet, is natuurlijk aan uzelf. Houdt u van een meer klassieke inrichting of bent u meer van moderne stijlen? U kunt het, net als in uw woning, volledig zelf bepalen. De randen die u gebruikt voor uw planten zijn ook erg belangrijk. Deze spelen namelijk een belangrijke rol in de uitstraling van de tuin in zijn geheel.

Cortenstaal borderrand

Een borderrand van cortenstaal is een unieke manier om een tijdloze stijl mee te geven aan uw tuin. Cortenstaal is een speciaal soort staal dat in het begin roest. Zodra het even geroest heeft, blijft het deze unieke kleur behouden zonder roestschade op te lopen. Het resultaat is een kenmerkende kleur.

A+Concepts

A+Concepts levert al jaren duurzame kwaliteitsproducten voor in de tuin. Denk hierbij aan producten van cortenstaal zoals borderranden, plantenbakken, tuininrichting en tuindecoratie van cortenstaal.

De voordelen van bestellen bij A+Concepts zijn de levering van maatwerk, de hechting aan maatwerk van kwaliteit, hoge waarde van innovatie en natuurlijk de kernwaarde duurzaamheid, die rechtstreeks terugkomt in de producten. Het bedrijf levert aan zowel bedrijven (B2B) als consumenten (B2C). Voor een compleet overzicht van alle producten en mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de website van A+Concepts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *