Cortenstalen toepassingen voor je tuin

Cortenstaal is een unieke vorm van staal. Het kenmerkt zich met een herkenbare kleur die is ontstaan door de roest. Cortenstaal roest tot een bepaald punt, waarna het niet meer verder roest. Op deze manier krijg je mooie oranje-bruine kleur van roest zonder zorgen te maken over de nadelen van roest. In dit artikel lees je over verschillende producten en waar je ze vindt.

Cortenstaal voor in de tuin

Cortenstaal komt het best tot zijn recht in een tuin. Het materiaal is uitermate geschikt om buiten te gebruiken en combineert goed met andere producten die u in uw tuin kunt neerzetten. Cortenstaal kan in veel verschillende toepassingen terugkomen. Denk hierbij aan borderranden van cortenstaal of een houtopslag van cortenstaal. Cortenstaal heeft dezelfde sterkte als andere soorten staal en is daarom erg goed bestemd tegen verschillende krachten die over tijd over je tuin komen. Denk hierbij aan erosie die ontstaat door regen en wind, maar ook tegen harde windstoten en natuurlijk verdere roest.

A+Concepts

A+Concepts is een webshop gespecialiseerd in producten van cortenstaal. Je kan hier terecht voor borderranden, houtopslagen, terrashaarden, vuurhaarden, plantenbakken en andere toepassingen van cortenstaal. Neem eens een kijkje op de website en zie voor jezelf wat voor verschillende opties er mogelijk zijn voor jouw tuin!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *