Cortenstaal van A+ Concepts

Een plantenbak van cortenstaal, word je daar enthousiast van? Met jou nog veel meer anderen. Cortenstaal is een hele praktische, sfeergevende oplossing voor bijvoorbeeld aankleding van de tuin. Cortenstaal kun je voor veel verschillende zaken gebruiken: afscheiding (dus schuttingdelen), plantenbakken, borderranden, maar ook kleine accessoires zijn van cortenstaal te vinden.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal – ook bekend onder de merknaam COR-TEN-staal – is een metaallegering. De sterkte is vergelijkbaar met andere staalsoorten zoals roestvast staal. Het is weervast en het meest typerende uiterlijke kenmerk is de bruine roestkleur. Meestal heeft het gehele object een roestige egale uitstraling.

De voordelen van cortenstaal

En dat maakt dat veel mensen er erg blij van worden. Het ziet er sfeervol uit, verreist weinig onderhoud en is op veel verschillende manieren toepasbaar. Je kunt bijvoorbeeld je hele tuin inrichten met cortenstaal: de schutting, je borderranden en je plantenbakken. Je tuin krijgt daarmee een fantastische uitstraling die absoluut uitnodigt om lekker in de tuin te zitten.

Cortenstaal kopen

Cortenstalen producten kun je overal kopen bij winkels en webshops waar ze tuinartikelen aanbieden. Maar vaak is het aanbod daar minimaal. Als je het echt goed wilt doen ga je naar een leverancier die specialist is in cortenstaal. Daar kun je naast schuttingdelen en borderranden een compleet assortiment vinden die de aankleding van je tuin maakt precies zoals jij wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *