Borstkolven van Ardo Medical

Een van de meest bekende webshops om een borstkolf of meerdere borstkolven te kopen is de webshop van Ardo Medical zelf: Ardoshop. Ardo Medical staat bekend om de productie van de Calypso borstkolf bijvoorbeeld. De borstkolven van Ardo Medical zijn qua kwaliteit even goed als de kolven van bijvoorbeeld Medela, maar concurreren qua prijs. De Medela bestaat langer en wordt daarom veel gebruikt door kraamverzorgers en ziekenhuizen, maar ervaringsdeskundigen geven aan dat de borstkolven van Ardo Medical even goed zijn.

Het aanbod bestaat uit twee soorten borstkolven. Een handmatige borstkolf of een elektrische. Voor incidenteel gebruik volstaat de Ardo Amaryll handkolf, een handmatige borstkolf. Ga je regelmatig kolven per week dan wordt de elektrische borstkolf aanbevolen. Komt de borstvoeding niet lekker op gang met de baby aan de borst? Dan is de professionele, elektrische, krachtige Ardo Carum verhuurkolf een goede en fijne oplossing.

Zo is Ardoshop je totaalaanbieder op het gebied van borstkolven. En er wordt niet alleen gedacht aan het kolven zelf, maar ze bieden ook oplossingen voor bijvoorbeeld tepelkloven in de borstvoedingsperiode. Tepelkloven ontstaan wanneer de borst uitdroogt door het geven van borstvoeding. Met de balsem die in de webshop wordt aangeboden heb je een eenvoudige, betaalbare en plantaardige oplossing gevonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *