Een baan als freesmachinist

Aduco is een bedrijf dat al decennia lang actief is in de bouw. Zo legt het bedrijf onder andere wegen aan. Het bedrijf bedacht de revolutionaire koudfrees. Deze asfaltfrees kenmerkte zich in de jaren ’70 van andere asfaltfrezen omdat er niet gewerkt hoefde te worden met een infraroodbrander. Dit scheelde enorm veel energie waardoor de efficiëntie van asfaltfrezen erg omhoog ging.

Wat doet Aduco precies?

Aduco houdt zich voornamelijk bezig met asfaltfrezen en stabilisatie. Hierdoor is het bedrijf op zoek naar freesmachinisten die zich bezig houden met het besturen van asfaltfrezen bij grote projecten door het hele land. Een voorwaarde is dat je een technisch inzicht hebt en beschikt over rijbewijs B en C (+ code 95). Als je op zoek bent naar meer informatie, kan je terecht door 0318-633263 te bellen.

Naast asfaltfrezen biedt Aduco ook veel verschillende soorten stabilisatie aan. Zo beschikt het bedrijf over de kennis om CTB, ook wel bekend als cement treated base, aan te leggen. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij wegdekken die te maken hebben met zware belasting. Een sterke stabilisatie zorgt immers voor een sterk wegdek.

Agrac-fundering is een techniek die door middel van asfaltfrezen wordt ontwikkeld. Omdat asfaltfrezen het oude wegdek loshalen en vermalen, is het oude materiaal eenvoudig toe te voegen aan cement voor het nieuwe asfalt. Tegenwoordig wordt er vaak maar 2% gedoceerd aan cement. Met deze techniek is het ontwikkelen van nieuwe ZOAB-wegen erg eenvoudig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *