Arnhem: de kleine wereldstad onder de Veluwe

Net onder het grootste natuurgebied van Nederland bevindt zich een stad waar oud en nieuw elkaar kruisen: van klassieke herenhuizen tot moderne nieuwbouwhuizen aan de rand van de stad, Arnhem heeft het allemaal.

Vroeger was Arnhem een stad met probleemwijken en vervuild water, maar de afgelopen jaren is de stad helemaal uitgegroeid tot een moderne metropool op kleine schaal dat met het nieuwe station toegang biedt tot talloze bestemmingen in zowel binnen- als buitenland.

Naast de ligging aan de Veluwe en de rivier de Rijn heeft Arnhem ook talloze attracties te bieden voor de vrije dag. Het wereldberoemde Openluchtmuseum en moderne Burgers’ Zoo zorgen voor ontspanning in de groenste stad van Europa (2009).

Arnhem is door de fantastische ligging aan meerdere snelwegen en belangrijke treinknooppunten daarom ook een populaire woonplaats voor zowel de forens als lokale arbeider. De vele verschillende wijken in het groene Arnhem-Noord of het moderne Arnhem-Zuid hebben woningen in iedere prijsklasse.

Ook als u niet een fan van reizen of natuur kunt u in Arnhem uw hart ophalen. Zo is de stad tussen 2007 en 2009 gekozen als beste binnenstad van het land door de grote autovrije binnenstad met zowel grote als kleine winkels die direct ontstaan zijn vanuit de Arnhemse modeacademie.

Tussen alle verschillende makelaar in Arnhem is er één met oog op een uitstekende dienstverlening die niet onduidelijk en te duur is als andere makelaars. Zigt makelaars biedt advies op maat voor iedereen die in een geweldige stad als Arnhem wil wonen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *