Arnhem: de kleine, groene metropool

Aan de grens met de Veluwe ligt een stad waar modern en klassiek elkaar kruisen: van de moderne nieuwbouwwijken in Arnhem-Zuid tot de klassieke herenhuizen in het noorden van de stad, je vindt het allemaal in Arnhem

Van de vervuilde stad uit de jaren ’70 is niks meer over; de achterstandswijken zijn ontplooid en het Rijnwater is weer helder. De stad is veranderd naar een kleinschalige metropool dat met het recent geopende station toegang biedt talloze nationale en internationale bestemmingen.

Ook als je gewoon een dagje uit wil is Arnhem perfect met een groot aanbod musea en bezienswaardigheden. Zo zijn het Openluchtmuseum en Burger’s Zoo internationaal bekend en is er ook voldoende vermaak voor de natuurliefhebber door de ligging aan het grootste nationale park van het land.

Door de perfecte ligging aan belangrijke snelwegknooppunten en zowel nationale als internationale treinen is Arnhem de perfecte stad voor de forens. Zo hebben de woningen in zowel het noorden als zuiden van Arnhem verschillende prijsklassen.

Als u geen reisfanaat bent kunt u ook in Arnhem terecht. De stad is tussen 2007 en 2009 verkozen tot beste binnenstad van het land vanwege de grote winkeloppervlakte en de autovrije winkelstraten. U kunt in Arnhem terecht voor zowel bekende als onbekende winkels, vaak rechtstreeks afkomstig van de Arnhemse modeacademie.

Tussen het grote aanbod van makelaar in Arnhem blinkt er één makelaar uit dat zich onderscheidt door middel van fantastische dienstverlening en niet onduidelijk en te duur is zoals vele andere makelaars. Zigt makelaars is er voor iedereen die op zoek is naar zijn droomhuis in Arnhem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *