Alles van cortenstaal voor jouw tuin

Een mooie tuin bestaat uit meer dan een goed gemaaid grasveld en wat bloemen. Omdat men steeds meer tijd besteedt in hun tuin, is het ook een goede zaak om de tuin praktisch te maken. Bij A+Concepts gaan kwaliteit en design hand in hand.

Tuindecoratie

Zo zijn de opties ongekend. Als je veel in je achtertuin zit is een loungehoek een goede aankoop. Een mooie loungeset is modieus en natuurlijk comfortabel. Naast tuinmeubels kan je de tuin natuurlijk ook vullen met borderranden. Onze voorkeur gaat uit naar cortenstaal borderranden. Wellicht vraag je je af: cortenstaal, wat is dat? Cortenstaal is een een materiaal dat met opzet is geroest tot een punt waar het stopt met verder roesten zodat er geen schade optreedt, maar waar je wel die unieke kleur krijgt.

Cortenstaal

Tegenwoordig wordt cortenstaal veel gebruikt door kunstenaars en architecten om de mooiste buitentuinen en monumenten te ontwikkelen. Naast tuinborders (ook wel tuinafscheidingen) is het materiaal dus ook geschikt om monumenten, plantenbakken, vuurschalen, buitenhaarden en houtopslagen te maken. De mogelijkheden zijn ongekend.

A+Concepts

Als je benieuwd bent wat cortenstaal allemaal voor jou kan betekenen kan je eens een kijkje nemen op de website van Aplusconcepts, een bedrijf gespecialiseerd in het maken van cortenstalen tuinproducten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *